Bylinky na vlasy?

Recepty, inspirace, informace
Odpovědět
snidalova

Bylinky na vlasy?

Příspěvek od snidalova »

Víte které bylinky jsou nejlepší pro vlasy? Jak na jejich růst ale i proti vypadávání. Slyšela jsem, že kopřiva má velmi dobré účinky je to tak ? Určitě jich ale existuje více. Rada bych vlasy nějak podpořila a ideálně asi nějakou kombinací více bylinek a ne jen té kopřivy. A je lepší je užívat nějak pohromadě nebo každou zvlášť?

Mirjmam

Re: Bylinky na vlasy?

Příspěvek od Mirjmam »

Na vlasy se hodí kromě kopřivy i přeslička, která jejich růst podporuje a zároveň brání jejich vypadávání. Docela se mi osvědčilo i pití piva - někde se prodávají jako pivovarské kvasnice, po kterých člověk neztloustne. Důležité jsou vitamíny a minerály, např. zinek je jistota. Já beru taky doplňky stravy, zatím mi dobře účinkovalo na vlasy Vlasimo - mají tam opravdu dobré složení, tak se podívejte, co zkusit za na hezčí vlasy. Jestli brát zvlášť nebo dohromady je asi jedno, ale prý pomáhá dávat si to současně s jídlem (třeba vitamíny B si dát po svačině).

YvonneFrench

Re: Bylinky na vlasy?

Příspěvek od YvonneFrench »

Ano, některé bylinky jsou známy svými výhodami pro zdraví vlasů. Například rozmarýn, který může pomoci stimulovat růst vlasů a zlepšit krevní oběh v pokožce hlavy. Tymián a máta jsou také užitečné pro podporu růstu vlasů a posilování kořenů vlasů. Kopr a bazalka mohou pomoci snížit vypadávání vlasů a zlepšit celkovou kvalitu vlasů. Dalšími užitečnými bylinkami jsou například ženšen, kopřiva a aloe vera. Při používání bylin pro zdraví vlasů je důležité být opatrný a konzultovat s odborníkem na přírodní léčbu.

Odpovědět