Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:
- Komentář přidal(a) RADIM BUFFALO TOBIAS dne 21.Červenec.2010 v 19:29
- NĚKDE JSEM ČETL, ŽE ZA VÁLKY PŘIDÁVALI VE FRANCII PŘESÁTÉ
SUŠENÉ LISTÍ Z LÍPY DO CHLEBOVÉ MOUKY...TĚĎ PRÝ ZASE ZJISTILI, ŽE JE TO
DOBRÉ PRO DIABETIKY, ŽE TO PŘIROZENĚ SNIŽUJE HLADINU CUKRU V
KRVI...TAKÉ, ŽE SE MAJÍ SUCHÉ PLODY LÍPY SPADANÁ NA PODZIM PO 20 MINUT
PRAŽIT PŘI 150 ST. A PAK SEMLÍT V MLÝNKU A UVAŘIT Z TOHO KÁVU...ZKOUŠEL
TO NĚKDO...??? A KOŘEN LOPUCHU SE MÁ VYKOPÁVAT JEŠTĚ PŘED KVETENÍM,
NE...??? JAK SUŠIT KVĚTY DENIVKY...??? VÍ TO NĚKDO...???