Ahoj,
jak zpracováváte plody mišpule?
Co všechno s nimi děláte?
Letos poprvé jich mám menší košík, ale jejich chuť "za syrova" mě úplně neuchvátila.
Tak doufám, že zpracováním to bude lepší.
díky za typy
Mišpule Německá - zpracování
Recepty, inspirace, informace
Odpovědět
1 příspěvek
• Stránka 1 z 1
Přejít na
- Kurzy, Akce, Setkání
- Permakultura, Společnost, Lokality, ...
- ↳ Permakultura
- ↳ Lokality
- ↳ Společnost - Obecně
- ↳ Centra, Komunity, Projekty, Exkurze
- Zhradničení, Pěstování, Péče o Půdu a Pozemek
- ↳ Půda, Hnojení, Kompostování, Mulčování
- ↳ Plánování Zahrad a Pozemků
- ↳ Zahradičění
- ↳ Pěstování Ovoce
- ↳ Pěstování Zeleniny
- ↳ Pěstování Ořechů, Kaštanů, ..
- ↳ Pěstování Obilnin, Luštěnin, ..
- ↳ Pěstování v Bytě
- ↳ Hospodaření na statku
- Vegetace - Obecně
- ↳ Atlas
- Zvířata, Hmyz, ..
- ↳ Domácí a Hospodářská Zvířata
- ↳ Živočichové - Obecně
- ↳ Včelaření a Hmyz Obecně
- Poznávací Poradna
- Voda, Jezírka, Čistírny
- Dům, Domácnost, Nářadí, ..
- ↳ Stavba Domu
- ↳ Pece, Kamna, Výtápění, Palivo
- ↳ Řemesla, Nářadí
- ↳ Obnovitelné Zdroje Energie
- ↳ Domácnost
- Strava, Zdraví
- ↳ Strava, Zdraví
- ↳ Bylinky
- Nabídka, Poptávka, Výměna
- ↳ Semínka, Sazenice, Stromky
- ↳ Pozemky, Nemovitosti, Bydlení
- ↳ Práce, Brigády, Služby
- ↳ Bazar
- ↳ Seznamka
- Ostatní
- ↳ Blogy
- ↳ Nezařazeno
- ↳ Literatura a Filmy
- Galerie
- PemaWeb