Samozřejmě, záleží na úhlu pohledu....vybrat si to menší zlo z těch zel..........
O mikrovlnce ti to muselo ulítnout, páč musíš vědět, jak tevastující účinek má na živý organismus magnetron.
Nedej bože na vodu. Ale to je jiná story.
Pokud žiješ v přírodě a ta tě živí, jako mne již 15 let, tak ti samo od sebe vyvstane, co je a není košér.
Začneš chápat přírodu a přestaneš chápat lidi z města, úředníky, stát.Ty změny přidou samy a budeš za ně vděčný....
Na duhou stranu lidem nezbývá nic jiného, než šlapat v brázdě, čučet na bednu a ládovat se tím nejzdravějším margarínem. Nutno poznamenat, že současnosti je na trhu velice málo potravin bez nějaké destrukční stopy.
Stejně jako duševní potrava.......
Aleš Smékal říká:
Škodlivost některých výrobků je dle mého názoru spíš otázka filozofická. Hodně lidí např. odmítá mikrovlnku (protože se bojí záření, kterému nerozumí), ale klidně si koupí v supermarketu přehnojené rajčata a papriky. Jde o to posoudit co je špatné a co je ještě horší. V dnešním světě je každý vystaven působení tolika chemikálií a jedů (ikdyž třeba v zanedbatelné koncentraci) že nějaký "jed" navíc už nehraje roli. To jsem samozřejmě zjednodušil, nechci tím říct že máme jíst cokoli a nezajímat se co v tom je. A taky se tímto nezastávám pneumatik. Jestli jsou ale škodlivé či ne posoudit nedokážu.