Prosím, mohli  byste mi poradit kde sehnat semena divokých rajčat pro tuto sezónu? V Gengelu je sice nabízejí, ale posílají až v březnu a to už je pro výsev pozdě. Případně pokud máte zkušenosti s pěstováním. Děkuji

Popisky: hledám, semena

Prohlédnuto: 3447 x

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Mám ještě semínka ozvěte se na m.iveta@volny.cz

Petra Nárožná říká:

Ahoj, taky bych chtěla ještě sehnat semínka divokých rajčat. Děkuji :)

Ešte sa dá siať, pošlem za obálku so známkou. Píšte na moju vyššie uvedenú adresu.

Pre Barboru Tejralovú: semienka pošlem cca v stredu 10.4.(dúfam, že mi to vyjde), nemám teraz cestu do Hodonína. 

Kto ešte chcete semienka, nejako vás podelím, pošlite si obálku so známkou. Je vás dosť, ktorým posielam, tak nech neskrachujem :-))) Som síce zo Slovenska, ale bývam blízko Hodonína, takže listy pošlem odtiaľ alebo poprosím známeho, čo robí v ČR, nech mi to u vás hodí na poštu. A majte trpezlivosť, nemôžem jazdiť s každým jedným listom zvlášť, počkám, čo sa ich nazbiera viac. 

Malý dotaz: Vylamujete na divokom rajčeti zálistky, nebo je necháváte? Jaké s tím máte skušenosti?

Nechávam všetko, je z toho "košina" plná rajčiniek :-)

Dobry den,

rad bych jeste koupil nejaka seminka divokych rajcat. Nejlepe z rostlin, ktere vyrostly z vysemenenych kytek.

Dal bych cast klicit jeste letos, s tim, ze bych je pestoval na zasklenem balkone, kde by mela stihnout zaplodit. Pristi rok uz by bylo vice semen, ktera by sla na zahradku, ale hlavne bych zkusil i volnou prirodu, ruzne lokality. Predem diky za ochotu.

S pozdravem,

Lubos

Odpovědět do diskuse

© 2013   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby