Prohlédnuto: 3447 x
Mám ještě semínka ozvěte se na m.iveta@volny.cz
Petra Nárožná říká:
Ahoj, taky bych chtěla ještě sehnat semínka divokých rajčat. Děkuji :)
Permalink Odpověď přidal(a) Jarka Kollárová na 8.Duben.2013 v 19:56
Permalink Odpověď přidal(a) Jarka Kollárová na 8.Duben.2013 v 19:57 Pre Barboru Tejralovú: semienka pošlem cca v stredu 10.4.(dúfam, že mi to vyjde), nemám teraz cestu do Hodonína.
Permalink Odpověď přidal(a) Jarka Kollárová na 8.Duben.2013 v 20:01 Kto ešte chcete semienka, nejako vás podelím, pošlite si obálku so známkou. Je vás dosť, ktorým posielam, tak nech neskrachujem :-))) Som síce zo Slovenska, ale bývam blízko Hodonína, takže listy pošlem odtiaľ alebo poprosím známeho, čo robí v ČR, nech mi to u vás hodí na poštu. A majte trpezlivosť, nemôžem jazdiť s každým jedným listom zvlášť, počkám, čo sa ich nazbiera viac.
Permalink Odpověď přidal(a) Bebe na 27.Duben.2013 v 9:19 Malý dotaz: Vylamujete na divokom rajčeti zálistky, nebo je necháváte? Jaké s tím máte skušenosti?
Permalink Odpověď přidal(a) Jarka Kollárová na 27.Duben.2013 v 20:54 Nechávam všetko, je z toho "košina" plná rajčiniek :-)
Permalink Odpověď přidal(a) Lubos Tapusik na 4.Červen.2013 v 22:26 Dobry den,
rad bych jeste koupil nejaka seminka divokych rajcat. Nejlepe z rostlin, ktere vyrostly z vysemenenych kytek.
Dal bych cast klicit jeste letos, s tim, ze bych je pestoval na zasklenem balkone, kde by mela stihnout zaplodit. Pristi rok uz by bylo vice semen, ktera by sla na zahradku, ale hlavne bych zkusil i volnou prirodu, ruzne lokality. Predem diky za ochotu.
S pozdravem,
Lubos
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé