Prosím, mohli  byste mi poradit kde sehnat semena divokých rajčat pro tuto sezónu? V Gengelu je sice nabízejí, ale posílají až v březnu a to už je pro výsev pozdě. Případně pokud máte zkušenosti s pěstováním. Děkuji

Popisky: hledám, semena

Prohlédnuto: 3447 x

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Presne to ma napadlo, presadila som ich do iného výsevného substrátu, zahynuli v ňom ďalšie 3 rastlinky, ale sa mi zdá, že tých zvyšných 7 sa má snahu udržať. Snáď prežijú, idem ich povzbudzovať...

Je mi líto, už nemám.

nemel by nekdo par seminek?

mam, posta ..

Přeji hezký den,

uvědomuji si, že už časově zvoní hrana, ale měl bych také zájem.

Divoká rajčata už jsem měl, ale je to 2 roky, kdy díky květnovým deštům plíseň udělala své a nemám semínka,

Nebylo by ještě pár ?

Děkuji Filip.

Marek Parek říká:

mam, posta ..

ahoj, mel by nekdo jeste par semen?  chci je zkusit,  sice pozde ale prece, myslim ze u nas by z nich mohlo neco byt i z kvetnoveho vysevu....
predem diky

Ahoj uzeny pse:)

Pošli mi ve zprávě adresu, ještě tu mám par semínek. Myslím, že není až tak pozdě. Loni se mi vysemenilo par divokých rajčat, vylezly až v květnu a plodily do října.

uzeny pes říká:

ahoj, mel by nekdo jeste par semen?  chci je zkusit,  sice pozde ale prece, myslim ze u nas by z nich mohlo neco byt i z kvetnoveho vysevu....
predem diky

Dobrý deň všetkým pestovateľom. Prosím Vás nájde sa niekto kto by sa podelil o semienka "DIVÝCH RAJČAT" Samozrejme kľudne po tohtoročnej "sklizni" Ďakujem. Boris

Ahojte :) Ma este niekto z Vas semiacka "divokych rajciat"? Chcela by som ich velmi vyskusat :) Ak by sa nasla nejaka dobra dusicka bola by som velmi vdacna :)

Dobry den, chcem sa opytat, resp poprosit ci nahodou nema niekto nazvys semienka divokych rajcin na tento rok. Kludne aj kupim. Som zo zahoria SR..Dakujem

Ahoj. Mohl bych take par seminek? Vymenim, zaplatim, rekni si. Dekuju

bobek říká:

Semena divokých rajčat ti můžu poslat, rozsáhlá diskuze o jejich pěstování je zde

neboj se, neni to pozde :-) divoke rajce je velmi bujne a vysev staci v breznu, dubnu uplne v pohode :-)

Odpovědět do diskuse

© 2013   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby