Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
|---|---|---|
Bazén vs. koupací jezírkoPro kamarádku navrhuji zahradu a chtěla bych jí nabídnout jako alternativu ke klasickému bazénu koupací jezírko. Potřebovala bych od někoho… Zahájil(a) Romana SM |
42 |
12.6. Odpověď od QNX |
Kčovhaló, máte někdo zkušenost s realizací kořenovky na pozemku? Zahájil(a) Mikuláš Treml |
63 |
30.4. Odpověď od Petr Sob |
Nabídka vytvoření KeyLine designu - zdarma!V rámci experimentálního programu nabízím vytvoření Keyline designu zdarma za těchto podmínek: 1) zájemce vlastní vhodný pozemek pro realiz… Zahájil(a) QNX |
26 |
4.3. Odpověď od QNX |
Jezírko bez fólieRádi bychom teď na jaře vytvořili jezírko bez fólie. Na zahradě máme vlhké místo, kam se stahuje povrchová voda a dříve tam býval rybníček… Zahájil(a) PermaWeb |
58 |
17.2. Odpověď od Jardis |
MelioraceMám problém. Podle hydrologických map by pozemek v e svahu nad mým měl být meliorovaný. Vývod melioračních trubek jsem našel. Podle mě tuto… Zahájil(a) Martin Gross |
23 |
13.1. Odpověď od Lépe žít |
Zavlažování do pohřbené hliněné nádobyTato šetrná metoda zavlažování se prý používá více jak 2000 let! a velmi mě už dříve zaujala. Na netu se taková nádoba prodává jestli jsem… Zahájil(a) Andrey Solomin |
34 |
5. 4, 2012 Odpověď od Mário M |
Voda - Literatura a zdrojeObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) vlasta hábová dne 26.Březen.2010 v 11:44 užitečná publikace ke stažení http://eko… Zahájil(a) PermaWeb |
2 |
1. 14, 2012 Odpověď od Cyril Prosecký |
VodaAhoj Všichni. Jsem tu nová. Teprve jsme s manželem koupili starší dům a pronajali jsme si 5000 m. Náš dům totiž nemá vůbec žádný pozemek. T… Zahájil(a) Jindra Hanoldová |
4 |
8. 26, 2011 Odpověď od Jindra Hanoldová |
Studna na orné půděŘešil jste někdo vrtání studny v extravilánu obce na orné půdě? Předpokládám, že budu muset nechat dělat hydrogeologický posudek a žádat o… Zahájil(a) Vlasta |
5 |
7. 14, 2011 Odpověď od RADIM BUFFALO TOBIAS |
Rosové jezírkoví prosím někdo více nebo podrobněji o tomto způsobu získávání vody? převzato z: http://www.zelenycarodej.cz/permalot.php Zahájil(a) Andrey Solomin |
10 |
4. 15, 2011 Odpověď od Pozuruj a jednej - PermaMax |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé