Všechny diskuse s popiskem stromy (22)

Diskuse Odpovědi Nejnovější příspěvky

Nákup keřů a stromků

Podělte se... kde nakupujete ovocné keře a stromky? Se kterými ov. školkami jste spokojeni? Co kde mají zajímavého? Blíží se nám jaro a ted…

Zahájil(a) Veronika

37 3.5.
Odpověď od Jan Kolář

Větve borovice

Co se dá dělat s větvemi jehličnanů ? Je mi líto to pálit...?

Zahájil(a) michaela opočenská

9 5.4.
Odpověď od Lépe žít

Tvrdý sad místo obilného pole ?

Před 11 lety jsem zasadil 35 ovocných stromů. Celý sortiment o kterém jsem si myslel, že by měl  v podmínkách mé zahrady růst. Do dneška ji…

Zahájil(a) Ivo Pivo

29 4.4.
Odpověď od Helena

Rychle rostoucí stromy

Zdravím příznivce permakultury :-). Prosím ozvěte se mi , pokud máte zkušenosti s rychle rostoucími stromy a typem kde nakoupit kvalitní dr…

Zahájil(a) Coudzejna

12 1.2.
Odpověď od Petr Suchý

Moruše

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) Magda Kalová dne 21.Duben.2010 v 8:08 Zaujala mě myšlenka pěstování morušovníku.…

Zahájil(a) PermaWeb

5 8. 29, 2012
Odpověď od Jitka M

Smrky jako živý plot?

Dobrý den, obstarala jsem si pozemek o rozloze 1500m2..1 část plotu byla vysázena smrky bývalím majitelem.Mám s tím problémy,stromky jsou p…

Zahájil(a) Iveta Meinlschmidtová

14 2. 17, 2012
Odpověď od Iveta Meinlschmidtová

Rozhoduji se jestli shodit velký smrk nebo ne-poraďte

Zdravím všechny a přeji hned zkraje vše krásné v novém roce. Řeším určitý vnitřní problém. Máme na malém pozemku u chaty, kde převážně žije…

Zahájil(a) Lenka Žaláková

11 1. 10, 2012
Odpověď od duvenblejt

Srnci a výsadba stromků

Máte někdo nápad, jak odradit snce, aby si neotloukal lýčí z paroží o kmínky čerstvě zasazených stromků? Rád bych před květnem krom obalová…

Zahájil(a) Martin Gross

38 11. 21, 2011
Odpověď od Ján Štefko

Co je to za strom?

Ahoj permakulturnici, nasla jsem v Brne strom, určitě je z čeledi bobovitých, ale netuším jaký přesně. Listy jsem bohužel nevyfotila, mám j…

Zahájil(a) Silva H.

8 11. 14, 2011
Odpověď od Silva H.

Kmen Jabloň

Ahoj.Na jar som zotal staru jabloň.podlozil som ju aby nepohnila.Vedel by mi niekto poradit kedy by som ju mal dat na pilu narezat?  

Zahájil(a) Peter Pašš

33 9. 21, 2011
Odpověď od Kamil Fišer

© 2013   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby