Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
|---|---|---|
Nákup keřů a stromkůPodělte se... kde nakupujete ovocné keře a stromky? Se kterými ov. školkami jste spokojeni? Co kde mají zajímavého? Blíží se nám jaro a ted… Zahájil(a) Veronika |
37 |
3.5. Odpověď od Jan Kolář |
Větve boroviceCo se dá dělat s větvemi jehličnanů ? Je mi líto to pálit...? Zahájil(a) michaela opočenská |
9 |
5.4. Odpověď od Lépe žít |
Tvrdý sad místo obilného pole ?Před 11 lety jsem zasadil 35 ovocných stromů. Celý sortiment o kterém jsem si myslel, že by měl v podmínkách mé zahrady růst. Do dneška ji… Zahájil(a) Ivo Pivo |
29 |
4.4. Odpověď od Helena |
Rychle rostoucí stromyZdravím příznivce permakultury :-). Prosím ozvěte se mi , pokud máte zkušenosti s rychle rostoucími stromy a typem kde nakoupit kvalitní dr… Zahájil(a) Coudzejna |
12 |
1.2. Odpověď od Petr Suchý |
MorušeObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) Magda Kalová dne 21.Duben.2010 v 8:08 Zaujala mě myšlenka pěstování morušovníku.… Zahájil(a) PermaWeb |
5 |
8. 29, 2012 Odpověď od Jitka M |
Smrky jako živý plot?Dobrý den, obstarala jsem si pozemek o rozloze 1500m2..1 část plotu byla vysázena smrky bývalím majitelem.Mám s tím problémy,stromky jsou p… Zahájil(a) Iveta Meinlschmidtová |
14 |
2. 17, 2012 Odpověď od Iveta Meinlschmidtová |
Rozhoduji se jestli shodit velký smrk nebo ne-poraďteZdravím všechny a přeji hned zkraje vše krásné v novém roce. Řeším určitý vnitřní problém. Máme na malém pozemku u chaty, kde převážně žije… Zahájil(a) Lenka Žaláková |
11 |
1. 10, 2012 Odpověď od duvenblejt |
Srnci a výsadba stromkůMáte někdo nápad, jak odradit snce, aby si neotloukal lýčí z paroží o kmínky čerstvě zasazených stromků? Rád bych před květnem krom obalová… Zahájil(a) Martin Gross |
38 |
11. 21, 2011 Odpověď od Ján Štefko |
Co je to za strom?Ahoj permakulturnici, nasla jsem v Brne strom, určitě je z čeledi bobovitých, ale netuším jaký přesně. Listy jsem bohužel nevyfotila, mám j… Zahájil(a) Silva H. |
8 |
11. 14, 2011 Odpověď od Silva H. |
Kmen JabloňAhoj.Na jar som zotal staru jabloň.podlozil som ju aby nepohnila.Vedel by mi niekto poradit kedy by som ju mal dat na pilu narezat? Zahájil(a) Peter Pašš |
33 |
9. 21, 2011 Odpověď od Kamil Fišer |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé