Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
|---|---|---|
Divoká rajčataprosím, neměl byste ještě někdo semínka divokých rajčat? Zahájil(a) Irena Halamova |
13 |
v neděli Odpověď od anita petru |
Nabídka výměna rostlin 2013Nabízím přebytky osiva a rostlin k výměně. Poptávku uvádím níže v textu. K výměně můžete nabídnout i cokoli dalšího. Třeba se dohodneme :)… Zahájil(a) Marek Parek |
14 |
29.4. Odpověď od HonzaK |
Divoké RajčeProsím, mohli byste mi poradit kde sehnat semena divokých rajčat pro tuto sezónu? V Gengelu je sice nabízejí, ale posílají až v březnu a t… Zahájil(a) Ingrid Tacinová |
92 |
27.4. Odpověď od Jarka Kollárová |
Boryt barvířský, Chryzantéma jedlá, Lebeda zahradní, Saturejka zahradní, Agastache, Divoké rajčeObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) tomáš hanák dne 13.Prosinec.2010 v 20:03 Zdravíčko , mám taky něco na výměnu .. … Zahájil(a) PermaWeb |
9 |
8.4. Odpověď od LenkaS |
Tabák ViržinskýObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) Ivana Paukertová dne 6.Září.2010 v 20:19 Ahoj, já bych ráda vyměnila tabák viržin… Zahájil(a) PermaWeb |
21 |
1.4. Odpověď od Hlad |
Semínka kukuřic a fazolí z Jižní AmerikyAhoj permakulturníci, při velkém jarním úklidu jsem objevila semínka různých druhů kukuřice a fazolí, která mi před pár lety dovezl kamarád… Zahájil(a) Silva H. |
8 |
27.3. Odpověď od Jarka Kollárová |
Semínka zajímavých kukuřicObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) Marek Hrdina dne 24.Srpen.2010 v 10:43 Sháním semínka zajímavých kukuřic. Objevil… Zahájil(a) PermaWeb |
11 |
27.3. Odpověď od Jarka Kollárová |
Semínka divokých rajčat a červené lebedy zahradníDobrý den, neměl by prosím někdo semínka divokých rajčat a červené lebedy zahradní? Děkuji Hanka - anethka@email.cz Zahájil(a) anethka |
6 |
27.2. Odpověď od Helena |
stratifikovaná semena a pravokořenné stromkyDobrý den, sháním stratifikovaná semena tradičních českých ovocných stromů na svůj nový pozemek. (jabloně,hrušně,švestky,třešně,višně,meru… Zahájil(a) Lukáš Ostřížek |
0 | 17.2. |
Kopr a něco dalšího, podzim 2012Pokud by měl někdo zájem, nabízím semínko kopru, pěstovaného minimálně 50 let samovýsevem. Pak bych tada měl ještě semínka: Tabák virginský… Zahájil(a) arid |
9 |
10.2. Odpověď od Helena |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé