Všechny diskuse s popiskem semena (33)

Diskuse Odpovědi Nejnovější příspěvky

Divoká rajčata

prosím, neměl byste ještě někdo semínka divokých rajčat?

Zahájil(a) Irena Halamova

13 v neděli
Odpověď od anita petru

Nabídka výměna rostlin 2013

Nabízím přebytky osiva a rostlin k výměně. Poptávku uvádím níže v textu. K výměně můžete nabídnout i cokoli dalšího. Třeba se dohodneme :)…

Zahájil(a) Marek Parek

14 29.4.
Odpověď od HonzaK

Divoké Rajče

Prosím, mohli  byste mi poradit kde sehnat semena divokých rajčat pro tuto sezónu? V Gengelu je sice nabízejí, ale posílají až v březnu a t…

Zahájil(a) Ingrid Tacinová

92 27.4.
Odpověď od Jarka Kollárová

Boryt barvířský, Chryzantéma jedlá, Lebeda zahradní, Saturejka zahradní, Agastache, Divoké rajče

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) tomáš hanák dne 13.Prosinec.2010 v 20:03 Zdravíčko , mám taky něco na výměnu ..  …

Zahájil(a) PermaWeb

9 8.4.
Odpověď od LenkaS

Tabák Viržinský

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) Ivana Paukertová dne 6.Září.2010 v 20:19 Ahoj, já bych ráda vyměnila tabák viržin…

Zahájil(a) PermaWeb

21 1.4.
Odpověď od Hlad

Semínka kukuřic a fazolí z Jižní Ameriky

Ahoj permakulturníci, při velkém jarním úklidu jsem objevila semínka různých druhů kukuřice a fazolí, která mi před pár lety dovezl kamarád…

Zahájil(a) Silva H.

8 27.3.

Semínka zajímavých kukuřic

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) Marek Hrdina dne 24.Srpen.2010 v 10:43 Sháním semínka zajímavých kukuřic. Objevil…

Zahájil(a) PermaWeb

11 27.3.

Semínka divokých rajčat a červené lebedy zahradní

Dobrý den, neměl by prosím někdo semínka divokých rajčat a červené lebedy zahradní? Děkuji Hanka - anethka@email.cz

Zahájil(a) anethka

6 27.2.
Odpověď od Helena

stratifikovaná semena a pravokořenné stromky

Dobrý den, sháním stratifikovaná semena tradičních českých ovocných stromů na svůj nový pozemek. (jabloně,hrušně,švestky,třešně,višně,meru…

Zahájil(a) Lukáš Ostřížek

0 17.2.

Kopr a něco dalšího, podzim 2012

Pokud by měl někdo zájem, nabízím semínko kopru, pěstovaného minimálně 50 let samovýsevem. Pak bych tada měl ještě semínka: Tabák virginský…

Zahájil(a) arid

9 10.2.
Odpověď od Helena

© 2013   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby