Seřadit podle:
Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
---|---|---|
![]() Uživatelé adminůmKanál uživatelů pro komunikaci s adminy.... Zahájil(a) Martusak |
20 |
5. 13, 2014 Odpověď od PermaWeb |
![]() Přidání videa na permaweb.proč lze na permaweb přidat jen vidoklipy z you tube, hulu a vimea...??? jak se vůbec zkontaktovat s adminem...??? ctěl jsem si přidat do p… Zahájil(a) RADIM BUFFALO TOBIAS |
2 |
9. 23, 2011 Odpověď od RADIM BUFFALO TOBIAS |
![]() Nový systém skupinPermaWeb obsahuje novou sadu skupin, která si klade za cíl, aby jsme se navzájem lépe poznali. Členství ve skupinách dříve odráželo spíše c… Zahájil(a) PermaWeb |
7 |
4. 6, 2011 Odpověď od QNX |
![]() Novinky a změnyZde naleznete informace o novinkách a změnách Zahájil(a) PermaWeb |
2 |
1. 1, 2011 Odpověď od PermaWeb |
![]() Jak fungují nově skupiny?Skupiny lze nově vytvářet pouze jako uzavřené. Takovéto skupiny fungují jako komunikační platforma pro uzavřenou skupinu lidí. Během vytvář… Zahájil(a) PermaWeb |
0 | 1. 1, 2011 |
PermaWebMožná to tady někde je napsané, ale já jsem to nenašel. Kdo založil tyto stránky a kdo dělá administrátora stránek? Zahájil(a) QNX |
3 |
12. 17, 2010 Odpověď od Romana SM |
![]() Spam a jiná verbežMnozí z vás jste obdrželi mail (spam) od následujících uživatelů rose a rose hakam. Jedná se o spam a v podobných případech stačí na mail n… Zahájil(a) PermaWeb |
4 |
9. 28, 2010 Odpověď od Kamil Fišer |
![]() Nejčastější dotazy ohledně ovládaní PermaWebuSem prosím směřujte dotazy ohledně ovládání / nastavení PermaWebu.Kde v profilu můžu zadat informace o mě (např. www stránky, zájmy, dovedn… Zahájil(a) PermaWeb |
0 | 3. 10, 2010 |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé
Půda Škůdci Komunity