Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
|---|---|---|
Kniha Uvod do permakulturyNasel jsem na FCB - na slovensku pripravuji vydani knihy Uvod do permakultury, fajn kniha, moc dobry. Uvod do Permakultury Zahájil(a) Lukas Milos |
34 |
13.3. Odpověď od mastnacek |
Přírodní bylení- zdroje informaci, tipy na knihy?Mozna si tu mnozi vsimli meho prispevku ohlednu orientacniho rozpoctu na stavbu, rekneme rodinneho domu- ne domu, ktery by mel slouzit jako… Zahájil(a) tr |
59 |
6. 20, 2012 Odpověď od veronika pagacova |
Katalog či atlasProsím nemáte někdo tip na nějakou literaturu kde by se dalo zjistit u jedlých druhů rostlin, stromů i keřů parametry jako : rozměry v dos… Zahájil(a) michaela opočenská |
1 |
2. 29, 2012 Odpověď od Pavla Sova |
AtlasyZdravím, můžete mi prosím někdo poradit s koupí dobrých atlasů rostlin, keřů, a stromů s dostatkem informací? Jde mi především o druhy vhod… Zahájil(a) HonzaK |
2 |
2. 27, 2012 Odpověď od HonzaK |
Moje přírodní zahrada - Příručka zahradního věděníMáte někdo tuto novou knihu Moje přírodní zahrada - Příručka zahradního vědění (http://cz.natur-im-garten.at/start.asp?b=7294), která vyšla… Zahájil(a) Petra Stejskalová |
17 |
2. 10, 2012 Odpověď od Andrey Solomin |
Voda - Literatura a zdrojeObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) vlasta hábová dne 26.Březen.2010 v 11:44 užitečná publikace ke stažení http://eko… Zahájil(a) PermaWeb |
2 |
1. 14, 2012 Odpověď od Cyril Prosecký |
ZakoupímZakoupím kmihu na dobírku: Ekozahrady a rodové statky od autora Jaroslava Svobody. Než si objednám knihu novou, zkusím to zde.Možná, že j… Zahájil(a) Iveta Meinlschmidtová |
2 |
12. 31, 2011 Odpověď od PermaWeb |
John Seymourčetl někdo knihy od johna seymoura...??? co já vím, existujou v anglickém orginále a pak ve španělském překladě...česky asi nebudou...to by… Zahájil(a) RADIM BUFFALO TOBIAS |
10 |
9. 30, 2011 Odpověď od RADIM BUFFALO TOBIAS |
Forest Gardening od Roberta Harta...nemáte někdo prosím první nebo druhé vydání v pdf ? díky Petr Zahájil(a) Petr Brhel |
11 |
5. 4, 2011 Odpověď od QNX |
Stavitelská literatura, DVDJak je to prosím s možností zapůjčení/výměny/kopírování/knihovny převážně zahraničních studijních materiálů? QNX, prosimtě, tohle je stál… Zahájil(a) Neon Proto |
2 |
4. 7, 2011 Odpověď od Neon Proto |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé