Všechny diskuse s popiskem domácnost (15)

Diskuse Odpovědi Nejnovější příspěvky

Domací výroba mýdla,mastí,kosmetiky

Letos se chystám s výrobou domací kosmetiky, mastí a pod.Prosím, kdo máte již zkušenosti, recepty nebo odkazy na ně, sdílejte se mnou.Děkuj…

Zahájil(a) Iveta Meinlschmidtová

39 v pátek
Odpověď od Patrik Stach

Kompostování

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) Tomáš Svoboda dne 16.Říjen.2010 v 11:24 Ahoj Veroniko a Marku. Chci se prosím zep…

Zahájil(a) PermaWeb

33 2.6.
Odpověď od Dana Hrdličková

Mlýnek na mouku

Melete? Rádi bychom náš kváskový chléb povýšili a udělali ho radostnější díky čersvě namleté mouce z obilí od místních sedláků, kteří to my…

Zahájil(a) Tomáš Svoboda

36 30.5.
Odpověď od Berenika Černá

Kalifornské žížaly - Vermikompostování

Máte někdo zkušenosti s vermikompostováním pomocí žížal? Jaký máte názor na kalifornské žížaly, jsou vhodné pro naše prostředí? Já uvažuji…

Zahájil(a) Romana SM

23 12.4.
Odpověď od Romana SM

Finská Kamna

Letos budeme stavět slamněný dům a když si tak projíždím všechny možné informace a způsoby vytápění, zůstává mi jako nejlepší Finská Kamna.…

Zahájil(a) Eva Zacharová

30 10. 31, 2012
Odpověď od Jardis

Dávat na kompost fekálie nebo nedávat?

Autorka Dr. E. Hohenberger knihy Půda, kompost, hnojení píše: Já osobně se však s tímto postupem nemohu ztotožnit. Provádí to každý opravdu…

Zahájil(a) Andrey Solomin

20 10. 3, 2012
Odpověď od Bebe

Suché kompostovací záchody - Zkušenosti

Obsah přenesen z diskuzní nástěnky:   Komentář přidal(a) Jakub Krška dne 10.Listopad.2010 v 23:17 ahojte, taky mám na zahradě kompostovací…

Zahájil(a) PermaWeb

19 7. 29, 2012
Odpověď od Martin Gross

Přírodní bio-aktivní produkty

Zdravím, nabízím přírodní bio-aktivní bakteriálně enzymatické produkty české společnosti  Baktoma. Jsou to produkty, které pomáhají s kompo…

Zahájil(a) Buba

0 3. 27, 2012

Pivnica- sklep

ahojte, viete mi poradit ako postavit pivnicu? kde skladujete zeleninu, ovocie vy? dakujeeeem

Zahájil(a) Maja Janstova

17 1. 25, 2012
Odpověď od Jiříkovo vidění

Levné a šetrné praní

Vytvořeno uživatelem Tomáš Svoboda   Vyzkoušeno - vypráno.http://www.mimiangel.cz/story/levne_setrne_prani_aneb_sila_slizu

Zahájil(a) PermaWeb

10 1. 23, 2012
Odpověď od Sibiřan

© 2013   PermaWeb

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby