Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
|---|---|---|
Domací výroba mýdla,mastí,kosmetikyLetos se chystám s výrobou domací kosmetiky, mastí a pod.Prosím, kdo máte již zkušenosti, recepty nebo odkazy na ně, sdílejte se mnou.Děkuj… Zahájil(a) Iveta Meinlschmidtová |
39 |
v pátek Odpověď od Patrik Stach |
KompostováníObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) Tomáš Svoboda dne 16.Říjen.2010 v 11:24 Ahoj Veroniko a Marku. Chci se prosím zep… Zahájil(a) PermaWeb |
33 |
2.6. Odpověď od Dana Hrdličková |
Mlýnek na moukuMelete? Rádi bychom náš kváskový chléb povýšili a udělali ho radostnější díky čersvě namleté mouce z obilí od místních sedláků, kteří to my… Zahájil(a) Tomáš Svoboda |
36 |
30.5. Odpověď od Berenika Černá |
Kalifornské žížaly - VermikompostováníMáte někdo zkušenosti s vermikompostováním pomocí žížal? Jaký máte názor na kalifornské žížaly, jsou vhodné pro naše prostředí? Já uvažuji… Zahájil(a) Romana SM |
23 |
12.4. Odpověď od Romana SM |
Finská KamnaLetos budeme stavět slamněný dům a když si tak projíždím všechny možné informace a způsoby vytápění, zůstává mi jako nejlepší Finská Kamna.… Zahájil(a) Eva Zacharová |
30 |
10. 31, 2012 Odpověď od Jardis |
Dávat na kompost fekálie nebo nedávat?Autorka Dr. E. Hohenberger knihy Půda, kompost, hnojení píše: Já osobně se však s tímto postupem nemohu ztotožnit. Provádí to každý opravdu… Zahájil(a) Andrey Solomin |
20 |
10. 3, 2012 Odpověď od Bebe |
Suché kompostovací záchody - ZkušenostiObsah přenesen z diskuzní nástěnky: Komentář přidal(a) Jakub Krška dne 10.Listopad.2010 v 23:17 ahojte, taky mám na zahradě kompostovací… Zahájil(a) PermaWeb |
19 |
7. 29, 2012 Odpověď od Martin Gross |
Přírodní bio-aktivní produktyZdravím, nabízím přírodní bio-aktivní bakteriálně enzymatické produkty české společnosti Baktoma. Jsou to produkty, které pomáhají s kompo… Zahájil(a) Buba |
0 | 3. 27, 2012 |
Pivnica- sklepahojte, viete mi poradit ako postavit pivnicu? kde skladujete zeleninu, ovocie vy? dakujeeeem Zahájil(a) Maja Janstova |
17 |
1. 25, 2012 Odpověď od Jiříkovo vidění |
Levné a šetrné praníVytvořeno uživatelem Tomáš Svoboda Vyzkoušeno - vypráno.http://www.mimiangel.cz/story/levne_setrne_prani_aneb_sila_slizu Zahájil(a) PermaWeb |
10 |
1. 23, 2012 Odpověď od Sibiřan |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé