Seřadit podle:
Diskuse | Odpovědi | Nejnovější příspěvky |
---|---|---|
Přímá úměra nepořádek-slimáci?Jelikoz permakulturni zahrada pusobi castecne zanedbane, znamenalo by to ze na takove se to bude slimakem spanelskym hemzit vice nez na bez… Zahájil(a) Žabátor |
11 |
5. 7, 2018 Odpověď od Ilona Málková |
Srnci a výsadba stromkůMáte někdo nápad, jak odradit snce, aby si neotloukal lýčí z paroží o kmínky čerstvě zasazených stromků? Rád bych před květnem krom obalová… Zahájil(a) Martin Gross |
46 |
11. 2, 2014 Odpověď od Martin Horňák |
SviluškaMá někdo zaručenej recept proti těmhle parazitům? Nemyslím samozřejmě chemii. Existuje nějaká kytka nebo prostě rostlina, která je odpuzuje… Zahájil(a) Mira Vymazal |
17 |
12. 1, 2013 Odpověď od jarda bon jovi |
Dřepčíci a ochranaProsím o radu, jak na dřepčíky. Znáte nějakou eko ochranu, třeba jíchu z rostlin? Jak aplikovat? Předem děkuji Marek Zahájil(a) Marek Hrdina |
9 |
8. 23, 2013 Odpověď od jarda bon jovi |
Nechemická ochrana rostlinJa bych rek, ze na tom neni nic sloziteho...umoznit pristup na zahradu jezkum a tem treba nechat na podzim nekde v koute hromadu listi a s… Zahájil(a) RADIM BUFFALO TOBIAS |
28 |
6. 24, 2013 Odpověď od Filip |
Máte zkušenosti s biologickou "zbraní" Phasmarhabditis hermaphrodita , na slimáky ?Zdravíčko , zajímalo by mě jestli někdo zkoušel tyto parazity při boji proti slimákům ? máme jich tu letos neskutečně mnoho , vysbírat je t… Zahájil(a) tomáš hanák |
27 |
2. 28, 2013 Odpověď od Jaroslav Holoubek |
Plíseň Bramborovádneska sem na jednem policku objevil plisen na bramborach a trochu i na boby jenz je hnedka vedle, nevite jak se s nima permakulturne vypor… Zahájil(a) drudriger |
12 |
6. 27, 2012 Odpověď od jarda bon jovi |
Magnolie - žraví škůdciJe mi až žinantní psát sem o magnolii, nicméně potřebuji pomoc a na Permawebu jsem ji vždycky našel. Pořídil jsem magnolii, krásnou Magnoli… Zahájil(a) Patrik Stach |
8 |
5. 30, 2012 Odpověď od Patrik Stach |
Ovce a zlatobýl kanadskýAhoj, mohu se Vás zeptat zda ovce ci jiná zvířata na pastvinu mají rádi invazivní nepůvodní zlatobýl (solidago canadensis) viz.obr.: http… Zahájil(a) Miloš Möhwald |
3 |
10. 26, 2011 Odpověď od Miloš Möhwald |
Jak na krytonosce?Poraďte mi prosím, jak se ekologicky vypořádat s broučkem zvaným krytonosec! Nevím přesně zda-li se jedná o krytonosce makového, řepkového… Zahájil(a) VODA |
0 | 7. 20, 2011 |
Vítá vás
PermaWeb
Diskuse ve fóru:
Rostliny Keře Stromy
Pěstování Permakultura
Pozemek Domácnost
Sháním Nabízím Půjčit
Semena Nářadí Odkazy
Literatura Filmy Strava
Ovoce Zelenina Léčivé
Půda Škůdci Komunity